top of page

VERZENDING

Verzending  (met track and trace): €4,10

Jouw pakketje word verstuurd als brievenbus pakketje. Hierbij krijg je per mail een track and trace code toegestuurd zodat je jouw pakketje kan volgen. Bij een besteding vanaf 35,- zijn de verzendkosten gratis.

Na het bestellen van jou favoriete producten zal je bestelling binnen twee a vijf werkdagen worden verzonden. Door drukte bij vervoerders kan het langer duren.

IMPORTEER KOSTEN

Afhankelijk van het land van ontvangst kunnen er douanekosten in rekening gebracht worden. Dit is volledig op eigen risico van de klant. Deze kosten kunnen niet verhaald worden op Fudō jewelry.

RETOURNEREN

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen.


De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u het product in bezit heeft gekregen. Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren.

Fudō Jewelry accepteert alleen artikelen retour mits:

  • Onbeschadigd en ongebruikt

  • In de originele verpakking verpakt

  • Een ingevulde Retourbon bevatten

  • Voldoende gefrankeerd

  • Binnen 14 dagen retour gestuurd

Wilt u uw bestelde product retourneren downloaden dan het retour formulier onder klantenservice of klik hier. Voeg het retour formulier toe aan het retour pakket.

RETOURADRES

Fudō Jewelry by N. Schuijers

Sint Willibrordusstraat 41A

5351 EE Berghem 

Nederland

TERUGBETALING

In geval van een herroeping ontvangt u alle betalingen van de geretourneerde producten zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat u heeft aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht, terug. Exclusief de leverkosten voor de heen en retourzending.

U draagt zelf de kosten voor de retourzending. De kosten hiervan zijn gemiddeld €4,60 voor een zending met track and trace nummer.

bottom of page