top of page
Bladeren schaduw

&

Verkooppunten   Markten

Marion-Le-Village.jpg

Onze ruime en gezellige winkel bevindt zich in het centrum van Heesch. Bij ons staat de koffie en thee altijd voor u klaar. De winkelstraat biedt voldoende parkeergelegenheid waardoor de winkel makkelijk te bereiken is. 

Loop snel eens binnen om onze mooie collectie te bekijken. Het grote aanbod, de ruime paskamers en ons gepaste advies zorgen altijd voor een glimlach op uw gezicht. 

Het Dorp 60b  |  5384 MC Heesch

Le-Village.png
FeelGood-market-Eindhoven-overview-kraampjes.jpg
feel good market logo.png

De FeelGood Market is een bruisend evenement vol duurzame, handgemaakte, originele en inspirerende (streek)- producten, lekkere (bio) hapjes, drankjes, workshops en goede live muziek. Een lekker dagje uit voor het hele gezin. 

Je kunt er shoppen, workshops volgen, gemasseerd worden, gezondheidsadviezen krijgen, hapjes proeven, genieten van de

live- muziek en relaxen op het terras.

Fudō Jewelry staat dit jaar op de Feel Good Market in Eindhoven en wel op 15 mei 2022! Kom ons kraampje opzoeken en laat je inspireren door al het moois en speciale markt aanbiedingen. 

Ketelhuisplein Strijp-S Eindhoven

Swan-Rotterdam-9-July-by-CHYMO-MORE-Photography-60-1024x683.jpg

Swan Market bied een podium aan al die geweldige creatievelingen, die met hart en ziel hun producten ontwerpen en maken. Voor deze mooie en bijzondere producten is een markt gecreëerd die door het jaar heen op verschillende plekken in Nederland en België op popt. 

 

Fudō Jewelry staat dit jaar op de Swan Market Utrecht en wel op 26 juni 2022! Kom ons kraampje opzoeken en laat je inspireren door al het moois en speciale markt aanbiedingen. 

Swan-Where-Creatives-Meet-Zwart-ondertitel-e1605180678457.png

Vredenburgplein Utrecht

Duinen

Enthousiast?

shop jou favoriet!

bottom of page